• Meny
  • Meny

Playa del Inglés på Gran Canaria

Playa del Inglés er navnet på den livlige byen på Gran Canarias sørside. Byen er en del av fire byer i kommunen San Bartolomé de Tirajana. De øvrige tre byene er forøvrig Maspalomas, San Agustin og San Fernando. Geografisk er byen plassert med Maspalomas på sin vestre side og San Agustin til øst. Avstanden fra Playa del Inglés til Gran Canarias flyplass er på ca 30 minutter. Selve kjøreturen kan beregnes til 20-25 minutter.

Uteliv og moro

Playa del Inglés er et utmerket reisemål dersom du vil kombinere sol og uteliv. Nettopp på grunn av dette er Playa del Inglés blitt det mest populære stedet for folk i alle aldre som vil til et sted som koker av liv. Stedet er svært populært blant den festglade, yngre garde hele året. Likevel har Playa del Inglés hovedinnrykk av turister i sommermånedene juli og august.

Godt utvalg av utesteder og barer på Playa del Inglés finner du hvis du drar til Yumbo Center, Kasbah Center eller Plaza. På Kasbah er det spesielt Cream og Pascha du burde ha i tankene. Ta også en titt på det homofile utelivet på Gran Canaria.

Temperaturer og kjøkken på Playa del Inglés

Været på Playa del Inglés er stabilt og varmt året rundt. Sommerstid ligger temperaturen på rundt 25 grader i skyggen, mens du kan forvente deg 18-20 graders gjennomsnitt om vinteren. Maten på Playa del Inglés og Gran Canaria kan varieres i det uendelige. Vil du lage maten selv så finner du flust av velutstyrte supermarkeder. Forøvrig finner du kjente kjederestauranter som McDonald’s, men også italienske, kinesiske og internasjonale restauranter.

Hva kan du gjøre på Playa del Inglés?

Blant attraksjoner på Playa del Inglés kan du eksempelvis dykke, kjøre go-kart, spille golf og ri på hester og kameler. Ved stranden finnes flere utleiesteder med vannscootere, bananbåter og andre vannleker. Innen umiddelbar nærhet har du også fornøyelsesparker som Aqualand, Sioux City og et tivoli.

Er du glad i fysisk aktivitet så kan du ta gåturen langs stranda fra Playa del Inglés og over til Maspalomas og Las Meloneras. Løfting av vekter på Playa del Inglés kan du gjøre på Biceps Gym. Eventuelt kan du prøve Beach Gym i San Agustin, The Wellness Center eller Health Club Maspalomas.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *