• Meny
  • Meny

Gay uteliv og overnatting på Gran Canaria

Som homofil på Gran Canaria har du en rekke muligheter dersom du ønsker å feriere og feste sammen med andre homofile. Med rundt 20 varmegrader året rundt så er du dessuten sikret en deilig ferie uansett når du skulle være frista på å reise.

Uteliv og shopping

Om du virkelig vil til sentrum for homofile utesteder så burde du dra til øyas sørside, nærmere bestemt i Playa del Ingles. Dette er byen som ligger kun to kilometer fra Maspalomas og er spekket med livlige homosteder. Du vil riktignok finne utesteder i hovedstaden Las Palmas også, men det er først om fremst Playa del Ingles du burde reise til.

Bor du i sør er det ingen grunn til å dra nordover til Las Palmas av utelivsgrunner da du bor midt i sentrum av det hele, men du burde derimot dra dersom du er interessert i å finne gode jeans, t-skjorter og det beste utvalget sko.

Når kvelden kommer og det er dags for å finne et sted og spise og deretter et sted å feste så er det et par stikkord du burde bite deg fast i. Det første er ”Yumbo shopping centre” der du vil finne gode restauranter, men også et bra uteliv som starter først etter kl 22.00. Rickey’s Cabaret Bar, Mantrix og Babylon er alle gode homosteder du burde vurdere og stikke innom.

Ellers burde du vurdere å dra nedover fra starten av februar og til rundt 20. Februar. I denne perioden er det tid for det årlige karnevalet i Las Palmas der folk i alle aldre fyller gatene med godt humør og sensuelle dansebevegelser. Dette karnevalet går for å være det nest største i verden, kun slått av det karnevalet i Brasil. Drar du derimot i mai kan du få med deg Mens Pool Party med kåring av Mr. Gay Gran Canaria.

Overnatting og strand

Når det gjelder overnattingssteder på Gran Canaria så kan du finne masse fine plasser rundt Yumbo shopping centre med mesteparten homofile overnattingsgjester. Gode hoteller, resorter og leilighetskomplekser er eksempelvis The Villas Blancas, Tropical La Zona, Carmen Apartments og Barbados Apartments.

Jackies Guest House er derimot et lesbisk overnattingssted som befinner seg fem minutters kjøretur utenfor Playa del Ingles.

Dersom du bor i sør og vil ta deg en tur på stranda er det greit å vite litt hvordan stranden pleier å være inndelt. Fra fyret i Maspalomas og omtrent 10 minutters gange mot Playa del Ingles vil du finne området med mest familier. Deretter følger et nudistområde med mennesker av begge kjønn før du deretter finner et område ved Playa del Ingles med noe nudister, men også en del familier.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *