• Meny
  • Meny

Kjøpesentre på Gran Canaria

Gran Canaria tilbyr noen veldig gode alternativer når det kommer til shoppingsentre. Den kommersielle kjernen finner sted i Las Palmas, men du har også endel andre muligheter, da i hovedsak langs østkysten.

Området i og rundt Las Palmas:

Las Arenas innehar rollen som det største kjøpesenteret i Las Palmas. Velg blant hundrevis av butikker, deriblant Zara som har en avdeling for både damer og herrer. Øvrige butikker: H&M, Mango, Primark, C&A, Hello kitty, Pimkie, Paco Martinez og et flertalls forhandlere av elektronikk.

I Las Palmas ligger også El Corte Ingles, et velutstyrt, spansk varehus med to bygninger. Den ene huser klær, sportsutstyr og mat, mens den andre har ansvaret for interiør, elektronikk og tekstiler til hjemmet.

El Mirador holder til et lite stykke sørover fra Las Palmas i retning Maspalomas. Senteret er med sine 90.000 kvm gulvflate, et av Gran Canarias enorme kjøpesentre. Blant butikkene: Beppi, Jack & Jones, Inside, Amichi, Women Secret, Eroski, Orange og Disney. 120 butikker og 3.500 parkeringsplasser.

Andre kjøpesentre i området: El Muelle (ved havneområdet i Las Palmas), La Ballena (ved GC-23 i Las Palmas), Las Terrazas (langs GC-1 i Valle de Jinámar)

Playa del Inglés/Maspalomas/San Agustin:

Dersom du ferier i sør, skal du vurdere en tur til Atlantico Vecindario. Kjøpesenteret har et enormt flateareal på 127.000 kvadratmeter, fordeler seg på to etasjer og har over 100 butikker. Senteret har også et vanvittig supermarked med navn Carrefour, samt kinosaler. Blant butikkene: Bershka, Zara, Springfield, Nikki, Sport Zone, Charanga, Stradivarious.Salg fra starten av januar til slutten av august, samt i januar og februar.

Cita Shopping Centre i Playa del Ingles er et alternativ, men er langt unna sine konkurrenter i nord når det gjelder utvalg. Senteret kan gjerne kalles en gammel traver, med suvernirbutikker, restauranter, og en del “ræl”. Du finner i det minste en ganske stor, åpen plass midt i senteret der du kan slikke sol mens du lesker gapet med pils.

Andre kjøpesentre i området: Yumbo (Playa del Inglés) , Faro2 (Maspalomas)

Ralph Lauren og kjøttbullar

Strandpromenaden i Meloneras er stedet du drar om pris ikke er en faktor. Til gjengjeld får du kvalitetsvarer fra blant annet Lacoste, Ralph Lauren og smykkeforretninger.

IKEA på Gran Canaria? Joda, det finnes. Den svenske møbelgiganten har åpnet et varehus som holder til i La Mareta, i Telde kommune. Og ja, de har kjøttboller.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *