• Meny
  • Meny

Meloneras på Gran Canaria

På sørspissen av Gran Canaria ligger området Meloneras i umiddelbar nærhet til både Maspalomas og Playa del Inglés. Meloneras går gjerne for å være det mest luksuriøse på Gran Canaria, mye på grunn av alle luksushotellene, butikkene, casinoer, restauranter og en vakker strandpromenade. Meloneras omtales ofte som Costa Meloneras.

Overnatting og hoteller på Meloneras

Meloneras blir på mange måter motvekten til det harrystempelet som Gran Canaria lenge har slitt med. Her er det svært få brautende fotballsupportere, men klasse fra ende til annen. Det er spesielt kyststripa langs Lugar las Meloneras som huser de flotteste luksushotellene og uante shoppingmuligheter.

Verdt å nevne er hotellene Hotel Bahia Meloneras, Lopesan Villa Del Conde Resort og Club Hotel Riu Gran Canaria. Meloneras er riktignok ikke bare for deg som vil svi av mange penger på ferie, men også for deg som reiser på budsjett. Lavsesongen kan ta deg til Meloneras for et par tusenlapper, inklusiv hotell.

Hva kan du gjøre på Meloneras?

Langs strandpromenaden finner du en rekke butikker som egner seg for shopping i alle prisklasser. Fra dyre designervarer til mer prisfornuftige klesplagg. Flere kjøpesentre befinner seg også i området, blant annet Varadero kjøpesenter. Er du interessert å finne en frisør på Gran Canaria så finner du dette på Varadero kjøpesenter, men også på flere av de flotte hotellene.

Strandpromendaen har i tillegg til shoppingmuligheter, også flere gode restauranter med mat fra de fleste av verdens kjøkken. Nyt blant annet sushi, grillet biff, vegetarmat, kinesisk og italiensk. Spesielt flott er restaurantgaten om kvelden når alle lyktene og faklene skaper en idyllisk og avslappet atmosfære.

Vil du gjøre noe mer aktivt kan du delta på jeep safari, kamelridning, vannsport eller en av fornøyelsesparkene. Prøv gjerne også spillelykken på et av kasionene eller vær vitne til de velutfomede cabaret showene. Eller hva med en runde golf på Lopesan Meloneras Golf?

Været på Meloneras

Stabilt og varmt er to ord som trygt kan brukes når man beskriver klimaet på Meloneras. Vintertid kan Meloneras friste med gjennomsnittstemperaturer på 17-21 grader i skyggen, og atskillig mer i sola. Om sommeren ligger gjennomsnittstemperaturen på ca 22-24 grader, med muligheter for flere varmegrader på de aller heiteste dagene. Regn er ytterst sjeldent. Du kan dog oppleve noe vind på stranda, men ikke plagsomt mye. Les forøvrig om været på Gran Canaria i sin helhet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *