• Meny
  • Meny

Været på Gran Canaria

Skal du feriere på Gran Canaria så er du så godt som garantert fint vær samme når på året du reiser. Selvfølgelig kan det forekomme dager med overskyet vær eller til og med en regnskur eller to, men jevnt over kan Gran Canaria friste med strålende solskinn og over 20 grader i skyggen.

Reiser du i sommersesongen så kan du vente deg et gjennomsnitt på 9-10 timer med solskinn per dag og temperaturer i sjiktet mellom 23 og 24 grader i skyggen. I sola kan sola fort bli stekende varm med gode sjanser for å gi deg en dyp brunfarge. Likevel er kan det ikke understrekes godt nok hvor viktig det er med solfaktor i denne hete varmen.

Gran Canaria om vinteren

Vinterstid har Gran Canaria et gjennomsnitt på 18-20 grader i skyggen og 6-7 timer med solskinn om dagen. Temperaturene i sjøen om vinteren vil ligge på imponerende 19-20 grader og med det sikre deg badetemperaturer året rundt. Om vinteren kan man også se at temperaturen sør på Gran Canaria ligger et par grader høyere enn ved Las Palmas som ligger i den nordre enden av øya.

Alt i alt så er Gran Canaria en fantastisk feriedestinasjon hele året gjennom. Med temperaturer på rundt 20 grader i januar så kan du trygt velge Gran Canaria dersom du ønsker deg en badeferie når kulda setter inn i hjemlandet. Øyas milde og gode klima er også en grunn til at så mange reiser hit for bedre helse og velvære.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *