• Meny
  • Meny

Strender på Gran Canaria

For mange tilreisende så er sol og strandliv en stor grunn til at de velger Gran Canaria som reisemål. Kombiner disse faktorene med badetemperaturer hele året og du har den perfekte destinasjon for badeglade nordmenn.

På Gran Canaria finner du fantastiske 230 kilometer med kystlinje og strender i alle størrelser. Selv om mange tror Gran Canaria kun er turistfeller og fulle ferieturister så kan øya tilby noen av de mest fantastiske strendene i Europa. For personer som elsker et strandliv med mye å se på og vakre kropper så har du mer enn nok av dette tilgjengelig. Like fullt så passer strendene for deg som forestrekker stillhet, bølgeskvulp og boklesing.

De forskjellige strendene

Om du er i Puerto Rico så kan du ta en fem minutters busstur nordover fra sentrum og deretter sette kursen mot Anfi Beach som ligger fem minutters gange fra Balito Beach. Her finner du den mykeste sanda du kan tenke deg, shoppingmuligheter og utmerkede alternativer for vannsport. Anfi Beach går for å være Gran Canarias beste strand.

Prøv også stranda Bahia de Santa Agueda som ligger i retning Maspalomas fra Puerto Rico. Langs denne kystlinja så finnes flere skatter av noen strender som gjerne turistene ikke vet om. Det er hit de lokale kommer for å bade og nyte sola, spesielt på lørdager og søndager.

Ved Las Palmas

Mellom Playa del Ingles og flyplassen så finner du stranda Pozo Izquierdo. Denne stranda er perfekt for ulike typer vannsport og windsurfing på grunn av vinden som kan finne sted på østsiden av Gran Canaria. En annen strand som burde sjekkes ut dersom du er glad i surfing er El Alitalla som ligger nord for Las Palmas.

Om du ser etter en nudiststrand på Gran Canaria så kan du eksempelvis dra til stranda El Confital som ligger nord for Las Palmas. Fra denne nakenstranda har du utmerket utsikt til både Las Palmas og Las Canteras.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *