• Meny
  • Meny

Markeder på Gran Canaria

Gran Canarias markeder er en flott måte for å finne alt du måtte trenge på et sted. Som regel finner markedene sted på lørdag og søndag, men dette varierer. Det typiske utvalget er gjerne frukt, nøtter, tørket mat, klær, håndlagde produkter til hjemmet, kremer og elektronikk.

Markedet i Arguineguin:

Dette er Gran Canarias største marked og selger nærmest alt det du kan ha bruk for. Spesielt godt utvalg av frukt, grønnsaker, fisk, skalldyr, klær og håndlagde produkter.

Åpningstid: Tirsdager 08.00 – 14.00

Loppemarked i Maspalomas:

På parkeringsplassen til kjøpesenteret Faro 2 finner du et stort loppemarked med mye bøker, musikk, møbler og noe vintage klær. Pruting er fullstendig tillatt! Bøker finner du til rundt fem kroner stykket.

Åpningstid: Helger fra ca 08.00 – 14.00

Puerto de Mogán:

Like ved havna i Peurto de Mogán kan du mingle blant selgere som selger varer som sko, lær, skinn, klokker og piratkopierte klær. De beste kjøpene er nok autentiske varer som er laget på Gran Canaria dersom du vil ha med deg noe spesielt hjem som minne. Forøvrig tilbys du også mye forskjellig frukt og grønnsaker, strandartikler, smykker og afrikanske musikkinstrumenter.

For å komme deg til Puerto de Mogán fra Arguineguín eller Puerto Rico kan du ta fergen eller «water taxi» som den også kalles.

Åpningstid: Fredager 08.00 – 14.00

Las Palmas:

På taket til busstasjonen Parque San Telmo ligger et loppemarked som selger alt av klær, sko, media og billig elektronikk.

Åpningstid: Søndag 08.00 – 14.00

Sikkerhet på markedene

Vær obs på at det selges mye piratkopierte, elektroniske produkter så vær alltid kritisk til hva du kjøper. Garantifordeler kan du som regel se langt etter. Se også opp for lommetyver. Jo, mer mennesker på mindre arealer, jo lettere er det å tilfeldigvis skumpe borti noen og snappe en lommebok ut av en veske.

Du kan også fint prute på mye av det du kjøper. Ikke sjelden kan du få inntil 50 % rabatt på mye elektronikk og klær.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *