• Meny
  • Meny

Sioux City

Glad i den ville vesten, saloonjenter og spektakulære cowboyer? Da burde du komme deg opp av solstolen og legge Sioux City på listen over ting du har tenkt å gjøre på Gran Canaria. Soiux City ligger noen kilometer nord for San Agustin og ca 800 meter fra den store motorveien GC-1. Parken kom til verden i 1972 og ble originalt brukt som innspillingsområde.

Sioux City har er først og fremst en fornøyelsespark med vekt på cowboyer, den ville vesten, show og hesteridning, men du kan også utforske parkens dyr. Blant disse dyrene finner du eksempelvis en fabelaktig hvit alligator og slanger. Parken har god tradisjon med å underholde barn og er en av Gran Canarias mest populære attraksjoner for familier.

Parkens show inneholder både lassokasting, hesteridning, knivkasting og slåsskamper mellom cowboyene. Sioux City er bygget opp som en liten western by med saloon, bank, landhandel, kirke, hus og sheriffens kontor.

Program Sioux City:

12.00 – Indianershow
12.45 – Mexicanershow
13.15 Sketsjer og show i saloonbaren
14.00 Cowboyshow
15.00 Wild West Live Show

Hvordan kommer du deg til Sioux City?

Når du skal til Sioux City fra Puerto Rico, Meloneras, Maspalomas eller Playa del Inglés tar du buss nr 29. Fra Las Palmas er det buss nr 30.

Åpningstider:
Tirsdag – Søndag: 10.00 – 17.00
Fredager fra 20.00 – 24.00 er det grilling med underholdning, line dancing og god drikke.

Adresse:
35107 San Bartolomé de Tirajana

Telefon:
928 762 982

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *