• Meny
  • Meny

Populære områder på Gran Canaria

Gran Canaria er et fantastisk reisemål for både familier, pensjonister, kjærestepar og single som gjerne vil møte noen der nede. Gjennomsnittstemperaturer på 18-26 grader hele året gjør at du alltid er sikret godt vær, samme når du drar. Gran Canaria har mange populære områder, men hvor burde du bo når du drar på ferie til Gran Canaria?

Playa del Ingles

Helt på sørkysten av Gran Canaria finner du byen Playa del Ingles med byen Maspalomas kun en kort gåtur vestover. Playa del Ingles er kanskje mest kjent for sitt uteliv og fantastiske strender. På grunn av dette er byen spesielt populær for den yngre generasjonen i alderen 18-30 år. Playa del Ingles er dessuten svært populær som destinasjon for mennesker som søker etter et homsested på Gran Canaria.

Puerto Rico

Langs sørvestkysten av Gran Canaria ligger Puerto Rico som tradisjonelt har det aller beste været på Gran Canaria. Med sine morsomme attraksjoner er Puerto Rico spesielt gunstig for deg som vil ha strandliv og uskyldig moro i samme ferie. Blant annet så kan du ta med dine medpassasjerer på et spennende badeland, minigolf, tivoli og gokart.

Maspalomas

Dette er en av destinasjonene som egner seg aller best for familiene og tilreisende som ønsker seg ro og avslapping, men samtidig muligheter for shopping og barnevennlig uteliv. Maspalomas ligger på sørkysten av Gran Canaria med Playa del Ingles som naboby. Byen er kjent for sine hoteller, restauranter, butikker, Aqualand og generelt for å være en av Gran Canarias beste destinasjoner.

Las Palmas

Nordøst på Gran Ganaria holder Las Palmas til, Gran Canarias største by. I Las Palmas får du en god dose storby og shoppingalternativer, samtidig som du kan nyte strandliv og varme. Byen er ikke større enn at du kan kjenne på småbyfølelsen med koselige spisesteder og intime butikker, selv om byen er kategorisert som en storby. Vil du til Gran Canaria og få mest mulig av de spanske impulsene så burde du velge Las Palmas.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *