• Meny
  • Meny

Familieferie til Gran Canaria

Få steder er mer egnet for familier enn akkurat Gran Canaria på grunn av det milde klimaet året rundt, barnevennlige hoteller og meget hyggelig lokalbefolkning som elsker barn. Hotellene har nesten utelukkende tilbud til småbarna i familien med egne barnebasseng, barneklubber og sosiale aktiviteter og leker de kan være med på. Ofte finner du også restauranter i nærheten av hotellet som har god mat for både voksne og barn med egne barnemenyer og desserter.

Familieattraksjoner på Gran Canaria

Selv om det ikke er noe galt i å ligge ved bassenget og nyte solen mens barna leker ved bassengkanten, kan det også være greit at både voksne og barn tar del i en felles utflukt eller enkel attraksjon. Mulighetene for leiebil er svært gode på Gran Canaria, noe som letter fremkomsten enormt.

Blant spennende attraksjoner på Gran Canaria som egner seg for hele familien finner man eksempelvis kamelsafari, hesteridning og Sioux City som tilbyr et ellevilt Westernshow med cowboyer, bankran og spennende skuespill. I Maspalomas som ligger sør på Gran Canaria finner du dessuten en fornøyelsespark som heter Aqualand med sklier, attraksjoner og bassenger som egner seg for alle familiens medlemmer.

Hvor på Gran Canaria burde du reise med familien?

Det finnes ikke noe fasitsvar på akkurat dette spørsmålet da hele Gran Canaria egner seg for familieferie, men veldig generelt så kan man si at Playa del Ingles har et noe mer partypreg enn de øvrige reisemålene. I Las Palmas er stressfaktoren litt høyere enn resten av øya, mens feriefavoritten Maspalomas og Puerto Rico er utmerkede destinasjoner for hele familien. Du finner selvfølgelig hoteller som passer helt utmerket for familien i både Puerto Rico og Las Palmas også, men generelt er de andre reisemålene et enda sikrere kort.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *