• Meny
  • Meny

De beste utestedene på Gran Canaria

Selv om du kanskje kan ha inntrykk av at Gran Canaria er full av turistfeller, brautende fotballsuportere og puber med storskjerm så er utelivet på Gran Canaria så langt mer enn det. Velger du de rette stedene så kan du menge deg blant spanske partymennesker fulle av energi som fester til morgengry og deretter fortsetter festen på et nach. Nedenfor finner du noen noen av utestedene som topper listen blant Gran Canarias beste utesteder.

Cream

Midt i sentrum av Playa del Ingles finner du utestedet Cream som er meget kjent for deres heftige elektronika og housemusikk. Dette er stedet dersom du elsker å danse til musikk fra kjente artister og liveopptredener fra internasjonale Djer. Lydnivået er høyt og drinkene gode så gjør deg klar for å danse det du har energi til.

Snoopy’s Bar

For de av dere som skal til Puerto Rico så burde dere stikke innom Snoopy’s Bar som holder til i sentrum. Snoopy’s bar besøkes ofte av de unge og trendy, men passer også for mennesker litt oppi åra som vil ha en avkjølt gin/tonic i sommervarmen.

Plaza de España

Ved denne store rundkjøringen i Las Palmas vil du finne drøssevis av gode utesteder som holder åpent til de tidlige morgentimer. Rundkjøringen ligger i Mesa y Lopéz distriktet. Drar du til Gran Canaria i juni kan du vente deg stor stemning ettersom det årlige karnevalet finner sted i Las Palmas på den tiden.

Er du ute etter gambling og kasino på Gran Canaria så finner du dette i den svenske feriefavoritten San Agustin og Gran Canarias hovedstad. De beste gay barene i Gran Canaria ligger deriomt i Playa del Ingles.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *