• Meny
  • Meny

Priser på alkohol og uteliv på Gran Canaria

Selv om strendene og varmen er hovedgrunnen til at Gran Canaria er så populært blant oss nordmenn er også utelivet en grunn til at mange velger nettopp dette feriemålet. For en rask pekepinn på hva Gran Canarias livlige uteliv vil koste deg så kan du ta en titt på oversikten nedenfor.

Selv om mye av Gran Canarias uteliv er meget rimelig så kan du også svi av endel kroner ettersom diskotekene holder oppe til 06.00 og ofte enda lenger. Utelivet på Gran Canaria er dessuten fylt av humørglade mennesker og masse sexy stemning og da er det lett å la seg rive med.

Priser på alkohol

Om du spiser på restaurant så kan du regne med å betale ca 10-12 euro for husets vin. Kjøper du vinen på et supermarked derimot så kommer du unna med et par euro. Ølprisene på en bar ligger på rundt 3-4 euro for en halvliter, mens du kan få en boks med øl på supermarkedet til rundt en halv euro for de billigste sortene.

Drinker på utesteder koster ca 3-4 euro og enda billigere dersom du treffer såkalte ”happy hours”. På de aller mest populære utestedene kan det være inngangspenger på fredager og lørdager. Verdt å merke seg er at mengdene med sprit ofte er mye større i drinker på Gran Canaria kontra det vi er vant med i Norge. Om du vil svi av enda mer penger kan du dra til et av kasinoene som befinner seg i Las Palmas.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *