• Meny
  • Meny

Charter til Gran Canaria

Gran Canaria kommer alltid høyt opp på kåringen over nordmenns mest populære reisemål for charterferie. Fordelen med charterferie er enkelheten som i praksis betyr at du kun foretar bestillingen av reise over nettet eller hos et reisekontor, og så har alt av flyreise, hotell, transport og eventuelt mat og drikke inkludert.

Tidligere har Gran Canaria hatt et visst harrystempel, men dette er borte nå. Nå er Gran Canaria kjent for lange strender, et rikt utvalg av mat og drikke for alle smakssanser, og aktiviteter som gjør at Gran Canaria ikke bare trenger å være et sted for sol og bad. De siste årene har man også sett en økning i Gran Canarias tilbud til barn når det gjelder aktivitetsparker, restauranter og servicetilbud.

Hoteller på Gran Canaria

Når du reiser med charter til Gran Canaria så kommer du til å lande på flyplassen som ligger på østkysten av øya. Deretter venter reiseselskapet med busser som tar deg videre til hotellet dere skal bo på.

Ekstra luksus blir det dersom dere bestiller all inclusive med gode drikkevarer inkludert. Tilgangen på rimelige spa-hoteller har de siste åra hatt en stor vekst. Dersom dere bestiller i god tid eller reiser utenfor sesong kan dere sikre dere billetter på et av disse hotellene og få gode behandlinger inkludert i prisen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *