• Meny
  • Meny
Gran Canaria flyplass Komme seg fra flyplassen transport

Transport fra flyplassen på Gran Canaria

Etter å ha landet på Gran Canaria trenger du et transportalternativ dersom ikke hotellet ditt har dette inkludert i reiseprisen. Gran Canaria er veldig godt tilpasset turisme og på bakgrunn av dette er det svært enkelt å komme seg videre fra flyplassen. Nedenfor følger en enkel oversikt over hvilke muligheter du har.

Airport pickup

For en stressfri transportetappe fra flyplassen til hotellet kan airport pickup virkelig anbefales. Bilen forhåndsbestilles og står klar til dere ved ankomst. Dette er både enkelt og behagelig etter en lang reise.

Turoperatøren Get Your Guide har etter flere år i bransjen blitt gode på å vise tilbydere som blant annet tilbyr transport. Her kan du lese tilbakemeldinger og rating fra tidligere reisende, hvilket gir en ekstra trygghet. Transport fra tilbyderne kan bestilles her.

Buss

De offentlige bussene på Gran Canaria frakter deg enkelt og billig fra flyplassen til ditt reisemål. Flyplassens busstopp finner du ved sone A og C som holder til utenfor ankomsthallen. Buss nummer 60 skal du ta dersom du skal til Las Palmas i nord og buss 66 om du skal til Maspalomas i sør, eller øvrige nærliggende områder.

Shuttlebuss

Dette tilbudet tilsvarer bruk av maxitaxi og ofte har bilene kapasitet på inntil 10 personer. Bilene står klare til avgang utenfor inngangsdøren og du kan enten bestille via et firma og ha bilen klar når du lander eller bestille av sjåføren der og da.

Taxi

Det enkleste og mest kostbare alternativet er bruk av taxi. Drosjene står oppstilt ved utgangen og kjennetegnes ved sin hvite farge med en tydelig blå stripe på hver frontdør. For å finne ut av hvilken taxi som er ledig kan du se etter om det lyser grønt på bilens tak eller i bilens frontvindu.

Leiebil

For å gi deg selv og dine medpassasjerer fullstendig frihet etter landing på Gran Canaria kan en leiebil være et gunstig alternativ. Bilene står klare ved utgangen og lar seg enkelt bestille på forhånd.

Trykk deg videre for å finne priser på leiebil.

Konklusjon:

Av hensyn til pris kommer du billigst ut av det ved å velge buss. Noe knotete hvis hotellet deres ikke ligger langs bussruten, hvilket gjør det nødvendig å skifte transport underveis.

Taxi er både behagelig og enkelt, men kan ha lange køer ved stor pågang i rushtrafikken. Har personlig blitt veldig glad i å bestille airport pickup. Det føles deilig å kunne sette seg rett inn i en forhåndsbestilt bil etter en lang reise. Samtidig blir prisen ofte lik eller lavere enn taxi. Transport kan bestilles her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *