• Meny
  • Meny

Kollektivtransport på Gran Canaria

For å komme deg til og fra hotellet og Gran Canarias deilige strender og shoppingmuligheter kan du uten problemer benytte deg av øyas kollektivtrafikk. Ikke bare er kollektivtransporten svært økonomisk, men den er også meget godt organisert.

Buss

Gran Canaria har ikke noe trikkesystem eller t-bane, men kan til gjengjeld tilby et godt bussnett som frakter deg rundt om på øya. Busstransporten på Gran Canaria deles i to hoveddeler – selskapet som kjører utelukkende i og rundt Las Palmas og selskapet som dekker resten av øya.

Nedenfor står en kort oversikt over ulike bussruter du finner på gran Canaria:
Buss nummer 60: Flyplassen og til Las Palmas
Buss nummer 66: Fra flyplassen og til Faro de Maspalomas
Buss nummer 90: Fra Telde og til Faro de Maspalomas
Buss nummer 91: Playa del Vura og til Las Palmas

Taxi

Bruk av taxi på Gran Canaria er enkelt og koster ikke de store summene. Regn med å betale 25-50 kroner for korte turer innad i byen, mens en taxitur fra flyplassen til Las Palmas koster deg ca 200 kroner.

Leiebil

Forøvrig har Las Palmas et godt utvalg to etasjers busser som passer perfekt for de klassiske turistomvisningene i sentrum med selskap av en godt informert guide.

For å gjøre ting enda lettere for deg selv og dine medreisende så kan du med stor fordel benytte deg øyas leiebiltilbud. Dette er ikke bare positivt for friheten, men gir deg også hauger av muligheter til å se Gran Canarias oases, klipper og storslåtte natur.

Klikk deg videre for å se priser på leiebil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *