• Meny
  • Meny

Shopping på Gran Canaria

Ferie til Gran Canaria er mer enn bare sol, varme og billige drinker. På denne fantastiske Kanariøya så finnes også flere gode muligheter for shopping. Du finner riktignok ikke helt de samme mulighetene som på det spanske fastlandet og byer som Madrid og Barcelona, men fortsatt en utmerket utvalg av særegne butikker og markeder.

Las Palmas

Hovedstaden Las Palmas er stedet du burde dra dersom du er ute etter de bredeste utvalget av spanske og internasjonale kjeder og butikker. Skulle du være uheldig og finne en regnværsdag under din ferie til Gran Canaria så er det vel verdt med en shoppingtur til kjøpesentrene Las Arenas, La Ballena eller Avenida Mesa y López.

Et annet kjøpesenter du burde titte innom er Er Muelle. Her foregår shoppingen i avslappende, lyse omgivelser med alt det du trenger av forretninger, spisesteder, kino og utesteder.

Like ved busstasjonen i Las Palmas ligger området ”Triana” som er navnet på et område med gågate og mange mindre butikker som ikke er tilknyttet noen kjede. Dette området kan anbefales om du er på utkikk etter særegne ting fra Gran Canaria, men også dersom du trenger noen internasjonale butikker av og til.

Playa del Inglés

En kort kjøretur fra det populære feriestedet Maspalomas finnes byen Playa del Inglés. I tillegg til et vidt utvalg butikker har du også i denne byen flere gode shoppingsentre som fungerer glimrende som tidsfordriv på regnfulle dager. Blant de mest populære er eksempelvis kjøpesenteret Yumbo. Kjøpesenteret holder oppe imponerende syv dager i uken og tilbyr forretninger som spesialiserer seg på parfyme, smykker, klær, elektronikk og gadgets til han og henne. Prøv også kjøpesentrene Cita og Kasbah som begge har gode priser og muligheter for ekstreme røverkjøp.

Om du vil handle kjente designermerker som Lacoste og Ralph Lauren burde du dra til Meloneras som er kjent for å huse de mer ekslusive forretningene langs den nyoppførte strandpromenaden. I tillegg til prisgunstige merkeklær finner du spanske klesbutikker som selger egenproduserte klær og vakre produkter til hus og hytte.

Puerto Rico

Også i Puerto Rico som ligger på vestkysten av Gran Canaria ligger tre kjøpesentre av ulik størrelse. Kjøpesenteret med navn Centro Civico er det største, deretter følger Europa og til slutt Agua La Perra.

Maspalomas

Om du ferierer i Maspalomas og vil bruke noen timer på shopping er det to navn du burde bite fast i – Faro 2 og Varadero Center. Begge er to intime og gode kjøpesentre med et godt utvalg designerklær fra spanske og globale designere, men også en haug med butikker som selger kosmetikk, elektronikk, delikatesser og ting for hjemmet.

Ta også en titt på fremsiden av Costa Meloneras hotell som kan tilby et nytt område med koselige spisesteder, noen barer og klesbutikker med kjente merker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *