• Meny
  • Meny

Golf på Gran Canaria

Om du først er på Gran Canaria og ønsker å benytte tiden til noe annet enn solslikking og shopping på et av markedene så må du teste ut en av de fantastiske golfbanene som finner sted i utrolig livlige omgivelser. Golf på Gran Canaria passer like godt for nybegynnere som viderekommende. Og dersom du aldri har spilt golf før så kan de ulike golfbanene tilby gode trenere som hjelper deg med golfsvingen.

De ulike golfbanene

Den kjente 18-hulls banen Anfi Tauro’s er kjent blant alle Gran Canarias golfere som en stilfull bane med en god kombinasjon av godt gress, praktfulle omgivelser og et tidvis preg av vulkanene som tidligere holdt til på samme sted. De idylliske banene passer dessuten perfekt for personer uten erfaring fra golf.

Om du ferierer i Maspalomas så ligger Maspalomas golfbane like i nærheten. I tilknytning til golfbanen finner du restaurant som er kjent for å tilby utsøkt bespisning. Selve golfbanene er flate, lange og tilbyr en god mix av både sanddyner og palmetrær.

Golf i Telde

I Telde ligger banen El Cortijo som er et paradis med over 600 gamle palmetrær og seks store innsjøer som er med på å gi spillerne en opplevelse fylt av både spenning og vakker natur. Banen er også kjent for å være hjemsted for flere årlige konkurranser for golfspillere i alle aldre. Designeren som står bak banens utforming er American Blake Stirling og Marco Martin.

En annen bane kjent for sitt fantastiske design er Oasis Golf. Dette er en 18-hulls bane med en rekke utfordrende hindringer, sandbunkere og utrolige innsjøer. Oasis Golf er den eneste golfbanen som tilbyr nattgolf. Dette er et tilbud som står tillags på netter der temperaturen er brukbar. I tillegg til en enestående golfbane har du også muligheten til shopping på golfbanens velutrystede utstyrsbutikk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *