• Meny
  • Meny

Internett på Gran Canaria

For kortere opphold er kanskje ikke internettilgang det du vil vektlegge mest, men dersom du eksempelvis flytter til Gran Canaria er det nokså essensielt med internett i disse dager når det enten gjelder oppdatering av sosiale medier eller betaling og orden i nettbanken.

Internettleverandører

Av internettleverandører på Gran Canaria så kan du blant annet velge mellom Telefonica, Orange og Ya.com. Ikea har visst også en type internett som skal fungere. Det er riktignok en stor fordel om du finner en leilighet som allerede har internettoppsett da dette kan spare deg for lange ventetider på inntil et par måneder i det verste tilfellene. De billigste ADSL-linjene starter fra ca 20 euro for 10 mbit download og 1 mbit upload.

Når det gjelder bestilling av internett så kan dette gjøres over internett (via eksempelvis en internettkafé), eller du kan ringe og snakke med en av deres kundebehandlere. Dersom dine spanskkunnskaper ikke er blant de beste så kan heldigvis internettselskapene skilte med engelskspråklige servicemedarbeidere.

Internett på hotellet på Gran Canaria

De aller fleste hotellene på Gran Canaria har i dag kommet såpass langt i den teknologiske utviklingen at de kan tilby internett på hotellet, enten i lobbyen via trådløst internett og stasjonære PC’er, men som regel trådløst internett med en stor nok rekkevidde til at du kan sjekke facebook fra hotellrommet ditt. Dette fungerer som regel ved at du kjøper et brukernavn og passord i lobbyen til hotellet og deretter kan bruke dette på hotellrommet innen tidsfristen går ut.

Det finnes også et greit utvalg med internettkaféer med priser på rundt 2-3 euro per time.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *