• Meny
  • Meny

De andre Kanariøyene

Selv om Gran Canaria er den mest populære Kanariøya sett med norske øyne så kan også de øvrige Kanariøyene tilby utmerkede muligheter for shopping, strandliv, uteliv og familieferie. Totalt består Kanariøyene av Gran Canaria og tolv andre øyer. De tre mest kjente øyene foruten Gran Canaria er Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura.

Kanariøyene ligger ca 10 mil fra vestkysten av Afrika, horisontalt med Marokko. Klimaet på Kanariøyene er går under kategorien subtropisk og kan skilte med lange, varme somre og vintre med gjennomsnittstemperaturer rundt 18-20 grader.

Tenerife

I størrelse så er Tenerife den aller største av Kanariøyene etterfulgt av Gran Canaria og Fuerteventura. Denne spennende øya kan tilby de mest utrolige klipper, et enormt utvalg av vakre villblomster og i likhet med de andre Kanariøyene – fantastiske strender. I byene på Tenerife vil du finne gode muligheter for shopping og uteliv, mens du i utkantstrøkene finner alternativer innen sykkelturer, hesteridning og klatring.

Lanzarote

På fjerdeplass over de største Kanariøyene finner du Lanzarote. Øya har en lengde på seks mil og har natur preget av mye gamle vulkaner. Myndighetene har sørget for at Lanzarote beholder sin avslappende stil ved å forby markedsføring på store bannere og ved å legge inn forbud mot bygging av høye bygninger.

Lanzarote er perfekt for deg som ønsker rolige omgivelser og sydenvarme, men som samtidig vil ha kultur og muligheter for utflukter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *