• Meny
  • Meny

Overnatting på Gran Canaria

Gran Canaria er et av de aller mest populære reisemålene for nordmenn hvert eneste år og det er definitivt ikke uten grunn. På denne herlige kanariøya finner du et yrende natteliv, god mat og drikke, deilige sommertemperaturer hele året og gjestfrie husverter og fastboende.

Det mest attraktive valget for nordmenn er hotellovernatting, men stadig flere nordmenn velger også å bosette seg på Gran Canaria over en lengre periode i en leilighet eller et billig feriehus med eget svømmebasseng.

Hotell

På Gran Canaria finnes hotellene i alle størrelser og med alle tilbud hva gjelder spa-behandlinger, svømmebasseng for barn og voksne og underholdning på hotellene. Et stort utvalg av hotellene ligger attraktivt til like ved stranda eller kun med få minutters gangavstand til strand og sentrum.

For barnefamilier så kan Gran Canarias hoteller ofte tilby egne klubber som kan oppholde barna mens mor og far slapper av ved bassengkanten med god mat og drikke servert av hotellets ansatte eller kjøpt fra spisestedene som ofte er i tilknytning hotellene.

Se hva et hotellrom på Gran Canaria vil koste deg

Leilighet på Gran Canaria

For enda større boareal under ferien til Gran Canaria så bør du gå for leie av leilighet. Ved dette alternativet får du en fullt utstyrt leilighet med soverom, kjøkken, bad, stue og et totalt areal på ca 40-60 kvm. Leie av leilighet kan være et prisgunstig alternativ dersom man er flere som deler leiligheten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *