• Meny
  • Meny

Transport fra flyplassen på Gran Canaria

Etter å ha landet på Gran Canaria trenger du et transportalternativ dersom ikke hotellet ditt har dette inkludert i reiseprisen. Gran Canaria er ekstremt godt tilpasset turisme og på bakgrunn av dette er det svært enkelt å komme seg videre fra flyplassen. Nedenfor følger en enkel oversikt over hvilke muligheter du har.

Buss

De offentlige bussene på Gran Canaria frakter deg enkelt og billig fra flyplassen og til ditt reisemål. Flyplassens busstopp finner du ved sone A og C som holder til utenfor ankomsthallen. Buss nummer 60 skal du ta dersom du skal til Las Palmas i nord og buss 66 om du skal til Maspalomas i sør eller andre reisemål som ligger i området ved Maspalomas.

Shuttlebuss

Dette tilbudet tilsvarer bruk av maxitaxi og ofte har bilene kapasitet på inntil 10 personer. Bilene står klare til avgang utenfor inngangsdøren og du kan enten bestille via et firma og ha bilen klar når du lander eller bestille av sjåføren der og da.

Taxi

Det enkleste og mest kostbare alternativet er bruk av taxi. Drosjene står oppstilt ved utgangen og kjennetegnes ved sin hvite farge med en tydelig blå stripe på hver frontdør. For å finne ut av hvilken taxi som er ledig så kan du se etter om det lyser grønt på bilens tak eller i bilens frontvindu.

Leiebil

For å gi deg selv og dine medpassasjerer fullstendig frihet etter landing på Gran Canaria så vil en leiebil være et gunstig alternativ. Bilene står klare ved utgangen og lar seg enkelt bestille på forhånd.

Trykk deg videre for å finne priser på leiebil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *