Bestill hotell hos Hotels.com
Bestill hotell hos Hotels.com

På den østre spissen av den nordre delen av Gran Canaria ligger hovedstaden Las Palmas. Byen har ca 380.000 innbyggere og huser med dette ca halvparten av øyas beboere. Været på øya er mildt og varmt gjennom hele året med ca 18-19 grader i gjennomsnitt om vinteren og 24-25 grader om sommeren.

Las Palmas kan skilte med en imponerende infrastruktur med utmerket kollektivtrafikk, moderne hoteller og havna Puerto de La Luz som gir byen et veldig vakkert og urbant inntrykk. Dersom du velger Las Palmas som reisemål så er du garantert både et godt shoppingutvalg, men også langstrakte strender i gåavstand om du vil komme deg vekk fra det livlige bylivet.

Uteliv i Las Palmas

I perioden fra januar til mars finner byens karnevalperiode sted og kan tilføre en god dose lokal underholdning til en ellers avslappende ferie. Forøvrig kan byen tilby et uteliv du bare kan drømme om. I motsetning til Norge så holder gjerne diskotekene oppe til 06:00 om morgenen, etterfulgt av velsmakende nattmat før du finner hotellsenga. Blant Gran Canarias anbefalte diskoteker finner du blant annet Wilson, Discoteca Avenida og Flash.

Shopping i Las Palmas

Om du vil utnytte Gran Canarias største andel velfylte butikker og øyas bredeste utvalg burde du teste Las Palmas shoppinggater. La Ballena og Las Arenas kan spesielt trekkes frem når det er snakk om Las Palmas største shoppingsentre. Midt i sentrum av det gamle Triana distriktet ligger Calle Mayor de Triana med spennende butikker fra spanske klesdesignere og gamle tobakksforretninger med et enormt utvalg.

Været og temperaturer i Las Palmas

Vinterstid så kan Las Palmas tilby rundt 18 grader gjennomsnittstemperatur i skyggen. I perioden rundt juli og august øker gjennomsnittstemperaturen på Las Palmas til et sted mellom 23 og 25 varmegrader.

Detaljer:
Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Steder og byer.

2 kommentarer

 1. Irene Hansen

  Har dere noe god reklame å komme med angående Anfi Emarald Cllub på Gran Canaria. Har hørt det er veldig fint der og vurderer å ta sommerferie der.

  Mvh
  Irene Hansen
  Furuveien 19
  2450 Rena

  • Redaksjonen

   Hei Irene!

   Vi her i redaksjonen har dessverre ikke personlige erfaringer fra dette hotellet, men en bekjent av oss kan fortelle at hotellet er av meget god standard og med en fantastisk golfbane like ved. Med såpass god kvalitet på hotellet og med tilbud som nærbutikk og panoramautsikt til sjøen som ligger kun et par hundre meter unna, så er alle forutsetninger tilstede for at du vil få en flott ferie.

   Lykke til!

Skriv en kommentar