• Meny
  • Meny

Jenter på Gran Canaria

Gran Canaria er et av de aller mest populære reisemålene innen charter og på bakgrunn av dette så er sannsynligheten stor for at jentene du treffer på utesteder har nettopp samme nasjonalitet som deg, eller et av våre naboland. Om du trekker inn mot Las Palmas derimot, eller reiser i lavsesongene så er sjansen betydelig større for at du treffer på sjarmerende, spanske jenter.

Utseende

De lokale jentene på Gran Canaria er spanske av nasjonalitet og vil følgelig ha de samme likhetstrekkene som jentene på det spanske fastlandet. Av disse likhetstrekkene finner du blant annet brune øyne, former, gylden hud og mørkt hår som gjerne er bølgete eller krøllete.

I motsetning til Øst-Europeiske damer så er gjerne spanske jenters kropp tildelt en større ratio mellom omkrets rundt midje sett mot midje rundt hofter og bryster. Dette vil du se ved at de i større grad er velsignet med den velkjente timeglassfiguren.

Hvilke steder anbefales for å møte jenter på Gran Canaria?

På Gran Canarias utesteder vil du garantert finne pene jenter som er like ute etter moro som det du er. Drar du til utestedene i Las Palmas vil du finne enn høyere konsentrasjon av spanske jenter, mens du i Playa del Ingles vil finne mer turister. Uansett hvor du drar så er du garantert moro ut i de små morgentimer.

Om du derimot er interessert i å møte spanske damer (eller andre turister for den saks skyld) på dagtid så har du god sjanse dersom du besøker en av de offentlige strendene og tar del i felles strandspill som fotball og volleyball.

Spanske jentenavn

I likhet med norske navn så har også spanske navn en betydning. Et eksempel på dette er det spanske jentenavnet ”Alanze”, som betyr mirakel. Ellers er Adalia, Catalina, María, Mercedes og Paloma blant de mest populære spanske jentenavnene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *